Op een zaterdagochtend ging Hans Scheffer zoals vaker naar HMVC. Hij zag dat een kitten uit een zwerfkattenfamilie in zijn buurt onder de bus kroop die net vol met modelvliegtuigen was geladen, maar zag hem er niet onderuit komen. Tijdens zijn rit naar het vliegveld hoorde hij vreemde geluiden en op het vliegveld aangekomen ging direct de motorkap open. Na wat zoeken zagen we daar de kitten bij de schokbreker zitten. Snel vluchtte het dier, maar later kwam die terug waarop hij eten kreeg. Er werd een speciaal onderkomen voor hem gemaakt waar hij droog kon zitten en dagelijks kreeg hij te eten. De kat heeft uiteindelijk 2 jaar op de vliegclub gewoond totdat hij opeens weg was. We vrezen dat hij niet meer leeft. In ieder geval heeft hij bij ons geen hondenleven gehad.

Pin It on Pinterest

Share This